Øyvind Olsen

Copyright © All Rights Reserved

Øyvind Olsen er pastor i Good News Halden, en menighet han selv startet sammen med sin kone I 2011. Frem til 2010 var han i en lederrolle i Levende ord Bergen/nå Credokirken og satt i hovedstyret noen år. I denne perioden startet han sammen med Steinar Valdersnes et rehabiliteringssenter (www.nappane.no) som fungerer i beste velgående og har ekspandert siden.

Good News er også en misjonsorganisasjon og Øyvind reiser med evangeliet til unådde og leder 10 tusener til Jesus hvert år. Han har et omfattende arbeid i Pakistan, leder et nettverk av pastorer/menigheter på 300 og planter 30-60 menigheter i året i etterkant av kampanjene, menigheter som deretter inkluderes i nettverket.Good News driver 2 barn/ungdomskoler i Pakistan med til sammen 200 elever 1 bibelskole og et sysenter for enker. De har også startet samme konsept i Kenya i Mtwapa nær Mombasa og ser frem mot å utvikle dette til å bli like fruktbærende som i Pakistan. Øyvind underviser pastorene i nettverket og andre seminarer de arrangerer for å utruste til fullføring av misjonsbefalingen.

 

Good News har 3 sentrale nettsteder som heter: www.goodnewsministry.org www.gncinternational.orgwww.gncmtwapa.com disse beskriver arbeidet for spesielt kristne. Et eget nettsted som er fokusert på å fremvise generelt for det sekulære samfunn det omfattende nødhjelpsarbeidet som drives www.nodhjelpen.org Good News er også medlem i www.innsamlingskontrollen.no som sikrer alle givere innsyn og kvalitetssikring for midler gitt til organisasjonen.

 

Velg et emne (linker til spillelister på youtube)